Lauren Verster Kinderen
Lauren Verster Kinderen

Lauren Verster Kinderen | Lauren Verster is een Nederlandse televisieproducent en presentator die werkzaam is in de televisie-industrie. ‘s-Hertogenbosch is de geboorteplaats van Verster. Op de middelbare school was ze parttime medewerker bij de lokale radiozender Boschtion. Als (nieuws)presentator werkte ze naast haar andere taken ook aan jeugdprogramma’s.

Ze kwam naar Amsterdam na het afronden van haar studie aan een atheneum. Aan de Universiteit van Amsterdam studeerde ze Nieuws en Informatie en leerde ze over regionale omroep in Noord/West televisie en lokale omroep in Amsterdam, waaronder opnemen, monteren en presenteren.

Ze kreeg aandacht van Nickelodeon en MTV Networks voor haar werk. Ze was op shows zoals Nickelodeon’s Netherlands Kids’ Choice Awards en Alex in the Box en 411 in The Box Comedy en andere netwerken. Daarna werkte ze als filmmaker en als presentatrice van “De Jakhalzen” in het VARA-programma De Wereld Draait Door en 6pack op MTV Nederland. Ze heeft ook gewerkt als model en actrice.

In 2008 verscheen Verster op Veronica TV om Eye Opener te promoten. Het was bij dezelfde omroep in 2009 dat ze te zien was in Lauren Verslaat, waarin Verster een professionele fotograaf speelde die werd opgeroepen om verschillende omstandigheden vast te leggen. Undercover Boss was een televisieprogramma dat Verster later in 2010 presenteerde.

Op 30 mei 2012 werd bekend dat Verster was verhuisd naar de Algemene Vereniging Radio Omroep (AVRO). Gerard Ekdom (Seizoen 2) en Freek Bartels verschenen op de gerestaureerde Nederlandse versie van Fort Boyard, die zij introduceerde (Seizoen 3). Ook de Expeditie Poolcirkel en Atlas werden door haar gepresenteerd.

Lauren Verster Kinderen
Lauren Verster Kinderen

In november 2013 lanceerde ze een boek waarin ze beroemdheden interviewde over hun ervaringen met liefdesverdriet.

NPO 3 zond Verster als medepresentator uit in De Duitsers, een zesdelige uitzending voor TROS die vanaf 8 januari 2014 elke woensdag werd uitgezonden. Het programma Bureau Rooijakkers en Verster, waarin maatschappelijke vraagstukken juridisch en wetenschappelijk worden beoordeeld, presenteerde zij begin 2014 met Art Rooijakkers in de eerste zes afleveringen van de voorstelling.

Leave a comment

Your email address will not be published.