Bianca Salming Föräldrar
Bianca Salming Föräldrar

Bianca Salming Föräldrar | Bianca Emmelie Elisabeth Salming är en svensk femkampsidrottare som tävlar i tävlingen. Som barn var hon flera gånger guldmedaljör i SM. Täby IS är laget som hon har tävlat för. Och sedan 2017 har hon varit medlem i Turebergs FK. Dessutom deltar hon i längdhoppet.

I sjökampen vid junior -VM 2016 slutade hon fyra totalt.

Hon representerade Sverige vid EM i friidrott 2018, som hölls i Berlin. Hon är dotter till ishockeystjärnan Börje Salming, och även om hon för närvarande bor i Stockholm är hon född och uppvuxen i Vaxholm.

Det är inte så att hon ogillar sin pappa Börje eller hennes mamma Katarina; snarare tvärtom. Bianca Salming, 20, å andra sidan, har alltid velat lämna sin hemstad. Det är nödvändigt för mig att vara ensam, säger sportstjärnan, som också diskuterar det ögonblick som hennes föräldrar trodde att hon hade dött, hennes ambitioner att byta gren och varför hon blir trött på ett förhållande efter tre månader.

Bröllopsklockorna ringde för hockeystjärnan för fyra år sedan, och han gifte sig sedan med sin mångåriga flickvän Pia Salming, 52. De utbytte sedan löften i Krusenbergs Herrgrd i Uppsala inför sin familj och vänner, och de festade tills de tidiga timmarna på morgonen med ingen annan där utom Sonja Aldén, 42, som sjöng en sång för de nygifta.

För närvarande nöjer sig den pensionerade hockeyspelaren med sitt mycket mer avslappnade sätt att leva i pension. När det gäller Hänt har han redan sagt vad han och hans fru tycker om att göra på fritiden.

Bianca Salming Föräldrar
Bianca Salming Föräldrar

Nej, även om vi reser mycket tillsammans. Nu när jag är hemma kommer vi att kunna göra många fler saker tillsammans. Vi reser till Norrland och lite vart som helst. Han uppgav då att “vi är väldigt mycket tillsammans” och att detta var avgörande.

Börje har dock tidigare varit i två partnerskap, vilket båda resulterade i att han fick många barn. Barnen från hans första äktenskap är Teresa och Anders; barnen från hans andra äktenskap är Bianca och Rasmus. Han har också en dotter med sin första stora kärlek, Katarina Pettersson; och två söner med sin andra stora kärlek, Anders.

Leave a comment

Your email address will not be published.