Britt Peruzzi Sjukdom
Britt Peruzzi Sjukdom

Britt Peruzzi Sjukdom | Glöm aldrig den smärtsamma nervsjukdomen var namnet Britt Peruzzi som gavs till huvudpersonen i hennes deckare Glöm aldrig. Trigeminusneuralgi, även känd som “suicidal sjukdom”, är ett smärtsamt tillstånd som Britt personligen har upplevt och kan formulera sig väl.

Britt, å andra sidan, fick hjälp av medicinen, vilket gjorde att hon kunde minska den plågsamma smärtan. Andra som har lidit av det men inte har diagnostiserats eller läkts av medicin har uttryckt en önskan att avsluta sitt liv för att förhindra det elände de upplever.

På ytan verkar det handla om en värld som till stor del är ytlig, nämligen fastighetssektorn, men i verkligheten har jag fortsatt att utforska mitt favorittema – den påverkan som minnen och känslor kan ha på våra liv. Den här gången är det den polerade utsidan av en välmående kille som försiktigt skalas bort, snarare som en kronärtskocka som kommissionär Luppi köpte på torget. Det var smärtsamt att fixa.

För jag har alltid en underbar känsla när jag är där. Viken, luften, dofterna och alla de blå tonerna är mycket vackra. Det ÄR ju en Matisse -målning! Också en måttligt stor, aktiv stad med en fantastisk historia och underbara funktioner, men också med en daglig tillvaro och en mörk sida som få turister utsätts för, har Nice något för alla.

Britt Peruzzi Sjukdom
Britt Peruzzi Sjukdom

Genom mina italienska föräldrar har jag också en stark koppling till Medelhavet. När min far gick bort 2015 bestämde jag mig för att skriva ett bokmanus som en form av personlig sorgterapi för att hjälpa mig att klara mig.

Det kom bara upp för mig efter att jag hade gjort att jag hade skrivit in honom i persongalleriet och säkerställt att vi alla skulle kunna leva tillsammans i denna parallella värld under påverkan av den franska och italienska kulturen.

Leave a comment

Your email address will not be published.