Max Novak Föräldrar
Max Novak Föräldrar

Max Novak Föräldrar | BRUKSVALLARNA. Max Novak, 24 år, var den fantastiska vinnaren av längdpremiären i Bruksvallarna på fredagen. Novak, å andra sidan, har hamnat i trubbel – efter att ha utfört ett trick på en motståndare i samma lopp. Novak medger att han var helt omedveten om begränsningen.

Mina föräldrar, Peter och Jana, liksom mina yngre syskon, Karel, Maria och Anna, är alla från Tjeckien. Fischer på skidorna, Swix på stavarna och Alpina på fötterna är de material som används.

Långdistanssexperten Max Novak chockade alla genom att sluta först i fredagens 15 kilometer långa lopp i Bruksvallarna. Han var den snabbaste av alla tävlande.

Novak tog förstaplatsen före favoriten, William Poromaa. Max Novak stannade framför SportExpressen -kameran direkt efter att ha passerat mållinjen och meddelade att han hade satsat på Poromaa för att vinna loppet, vilket han gjorde.

Jag gjorde en insats på William dagen innan loppet och förutspådde att han skulle vinna. Novak erkände att det var synd att du hade kodifierat det, men att det måste ha varit värt.

Och sedan fortsatte jag: “Jag är ganska säker på att jag fortfarande har något att visa för det.” Alternativt är jag inte säker på om det finns några prispengar. Det är dock möjligt att Max Novak istället straffas för att ha investerat pengar i William Poromaa till följd av hans handlingar.

Max Novak Föräldrar
Max Novak Föräldrar

Daniel Fhraeus, föreningens längdchef, uppgav i en intervju med Radiosporten att det Novak har gjort inte är tillåtet av föreningen.

Du får inte göra det. RF arbetar med en uppsättning regler som är ganska uppenbara. Du får inte delta i en insats där du har förmågan att påverka resultatet; detta gäller såväl alla som deltar som ledare.

Fhraeus fortsätter med att förklara att det också nämns i skidförbundets tävlingsregler, som är baserade på Fi: s regler, och att det också anges i skidförbundets tävlingsregler.

Leave a comment

Your email address will not be published.