Anki Larsson Sjukdom
Anki Larsson Sjukdom

Anki Larsson Sjukdom-Anki Larsson, känd för sitt arbete med shower som Saltön och Eva & Adam, har meddelat att hon går i pension. Hon föddes den 67: e dagen i Gammals månad. Birgitta Rönnhedh, hennes agent, säger till TT att de har upptäckt en “fantastisk skateboardåkare” och en “förståelig” individ.

Anki Larsson, en välkänd svensk skdespelaren, har tragiskt gått bort vid 67 års ålder. Hon var en mycket begåvad skdespelare med rull, efter att ha medverkat i filmer som Saltön och Eva & Adam.

I ett uttalande till Aftonbladet sa hennes agent Birgitta Rönnhedh: “Vi har upptäckt en otrolig skateboardåkare och en riktigt underbar person.”

Anki Larsson hade en framgängsrik karriär undangömd i bakhuvudet. Hon tog gymnasiet 1973 och studerade vid Skara skolscen 1973-1974. Sedan dess har han fortsatt sina studier på Statens scenskola i Stockholm de senaste tre åren.

Hon fick en stor roll som ”Emily” i det kritikerrosade SVT -dramat Saltön, som sändes i dramakomisk form mellan åren 2005 och 2017. Serien är baserad på romanerna av Viveca Lärn, som utspelar sig på den fiktiva ön Saltön.

Du kan vara säker på att Anki spelade en avgörande roll i både serien och inslaget Eva & Adam, som du kan titta på här. Evas mamma, Marianne “Majsan”, uppträdde i filmen som roliga och pinsamma mamma Marianne “Majsan”.

Anki hade berättat för Hänt om jakten på kärlek i två år när de hade en uppenhjärtig intervju. Han var då 65 år gammal, och han var full av visdom om livets många aspekter.

Jag blir lite förvånad över det här. Vad ska man göra? Det är en ständig källa till oro. Jag har experimenterat med internetdejting ganska länge. Det gör att jag vill bli en bättre person, och det var väldigt nödvändigt för mitt yrke. Jag skulle gärna kunna trilla genom någons tillhörigheter, men jag försöker inte aktivt göra det för tillfället. Jag tror att det är ganska roligt att vara självförsörjande. Jag funderar över meningen med mitt liv. Som kvinna är jag ganska orolig för att jag kan rensa mitt eget namn, som hon förklarar.

Anki Larsson Sjukdom
Anki Larsson Sjukdom

Hon talade också om sina erfarenheter som skdespelare och hur det känns att vara på väg att förlora sin pension.

Jag är inte säker på hur länge jag kommer att jobba. Jag är säker på att jag kommer att få en betydande pensionsförmån. Det är inget problem för mig eftersom jag inte sitter i vattnet. Att jag inte är särskilt väl lämpad för jobbet är en börda.

På kvällarna vaknar jag ett antal gånger. Som ett resultat känner jag mig särskilt utmattad de flesta dagar. Mitt jobb är extremt beskattande och tidskrävande. Jag är inte säker på hur länge jag kommer att klara av det här fyndet …

Anki Larsson gick bort efter en period av koma; hon var omgiven av sin familj och var 67 år gammal när hon dog.

Leave a comment

Your email address will not be published.