Bianca Salming Föräldrar
Bianca Salming Föräldrar

Bianca Salming Föräldrar-Börje Salming och Bianca Salming är mer än bara föräldrar och döttrar – de är också ett par! Så snart du träffar Bianca kommer du att märka att Börje är en mycket närvarande pappa, lite för närvarande faktiskt.

Bianca Salming dyker upp i Carina Bergfeldts talkshow, där hon och hennes pappa, Pappa Börje, ses skratta.

Carina får besked om att Bianca är irriterad någonstans i Börje och bestämmer sig för att undersöka. Ganska ofta, för att vara ärlig, tyvärr. Jag tror att jag har hittat rätt hemsk. Jag blir alltmer irriterad. Pappa är extremt snusig. För mig är allt han gör rätt; därför blir jag irriterad. Bianca beskriver situationen så här: “Det är många frågor hela tiden, och allt är så förvirrande.” “Han ringer och textar hela tiden”, säger hon.

Bianca bär sina egna siffror i egen hand, vilket bara har gjort Börje lite mer upprörd.

Till exempel har jag en hemma från en gammal stad. Jag har inte lyckats hitta en elda de senaste två åren. Han är fast vid att jag inte kommer att kunna lyfta mig från marken. Även om det verkar vara ofarligt, varnar Bianca att situationen är farlig.

MER INFORMATION: Sanningen om brket med Zlatan – Börje Salmings dotter talar ut om brket med Zlatan

Börje lägger sig på marken. Jag kan hantera det faktum att jag är lite för stor och lite för nojig. Detta är dock för att du ska kunna flyga hemifrin. Han hävdar att allt du har kvar är en botthemifrin på två år.

Bianca Salming har fått mycket problem i sina pappas fotspr. Trots att han är en elitidrotter har Bianca tagit ställning till friidrotter när Börje har tagit ställning till elitidrotter. Hon anses vara Sveriges bästa kvinnliga brottare, och han har också uppnått framgångar i internationella musketeringstävlingar.

Bianca Salming diskuterar sina tankar om att ha en pojkvän. Hon bor för närvarande med en partner i en lägenhet i Stockholm.

Detta är ett fruktansvärt och trkig sätt att börja dagen! Jag är ute och gör mycket, och jag skulle vilja testa några nya saker. Bianca har sagt till tidningen Expressen att hon inte vill befinna sig i en kompromisslös situation just nu.

Det är dock möjligt att situationen kommer att förvärras. Det är inte så mycket att jag är helt omedveten om situationen, hehe.

Bianca Salming är mamma till huvudpersonen. Katarina Pettersson är en svensk skådespelerska.
‘Biancas’ mammas namn är Katarina Pettersson. Separationen av Hennes föräldrar inträffade när Bianca var ett barn i samma ålder som Hennes.

Bianca Salming Föräldrar
Bianca Salming Föräldrar

Jag har haft en nära relation med både min mamma och pappa, och jag har gjort det hela tiden sedan de separerade. Det faktum att jag har tagit tillfället i akt att bo hos pappa talar mycket om hur mycket mer praktiskt det är och hur mycket närmare allt är. Förutom att det är bekvämt att ha alla grejer på samma våning, har Bianca meddelat Expressen.

Leave a comment

Your email address will not be published.