Danielle Huybrechts Ouders
Danielle Huybrechts Ouders

Danielle Huybrechts Ouders-Zelfs mijn bejaarde ouders wisten het afgelopen seizoen de weg naar VIER te vinden. The Sky is the Limit heeft in dit opzicht uitstekend werk geleverd.

Waarschijnlijk kijken ze deze week nog een keer naar de show, want verslaggever Peter Boeckx heeft zijn uiterste best gedaan om een ​​fantastische verzameling goedgevulde portefeuillebezitters samen te stellen om met elkaar te delen.

Als je uit zijn Blankenbergse penthouse-raam kijkt, is het ‘s avonds ongewoon donker en kijkt Michel van den Brande, een corpulente bouwvakker, in de spiegel.

“Slapen is een moeilijk kwaad om onder de knie te krijgen. In deze situatie zullen we geen geld kunnen verdienen.” Het themalied voor het nieuwe seizoen is al opgenomen.

Nadat alles klaar is – het herkenbare gesnurk en het nog herkenbare rughaar zijn gebleven – is Michel klaar om de volgende dag met “zijn jongens” aan de slag te gaan.

Michel is nog een kwartier bezig met parfum opspuiten en met de lift naar de bovenste verdieping (met de Jaguar in de lift natuurlijk), maar daarna gaat hij naar zijn stellingbouwbedrijf Kontrimo in Temse.

In het commentaarveld merkt de commentator op dat “Ontbijten niet in een bar of een andere sterrenzaak gebeurt, maar in een truckerscafé in de buurt van de locatie.” Ook de lokale jetset staat stand-by, evenals de wakkere belt van Peter Goossen, zodat ze af en toe samen kunnen eten voor een avondmaaltijd. Doe voor Michel niets anders dan een simpel pistoletje met een kass en een heps en geen comkommer in Truck Stop Marlo.

De kloof tussen Danielle Huybrechts en de rest van het team kan niet groter worden. De foto’s waarin ze wordt bekeken, zijn enkele van de meest vreemde dingen die ik het afgelopen jaar op een computerscherm heb gezien. Op de afbeelding: een 4×4 jeep die bovenop een enorme koepel geparkeerd staat, rakelings uitgestrooid over het landschap. Het is verleidelijk om te geloven dat de fout aan het eind van deze maand zal worden gecorrigeerd en dat de afbeeldingen niet langer onderhevig zullen zijn aan fail-compilatie tegen het einde van deze maand, maar dat is niet het geval.

‘Thomas, je bent niet te oud,’ zegt ze tegen haar jongere vriendin terwijl ze wegloopt. Het rottende groen gaat echter gepaard met een donut, waardoor het voertuig slipt in een ring van vlammen.

Danielle Huybrechts Ouders
Danielle Huybrechts Ouders

Danielle denkt in haar vrije tijd niet aan een pornoster, maar ze doet iets in de kunstwereld dat voor de hand ligt. Wat je zegt klopt, maar ik snap het niet. Ze was eerder de muze en compagnon van kunstenaar Zivo, die nog steeds regelmatig op de vloer te zien is. Het enorme landgoed, dat ze na een waanzinnig 4X4-avontuur half had afgeslacht, was haar nagelaten door haar grootouders.

Tom, die jonger is dan zij, vindt de liefde die ze zoekt een goede match voor hem te zijn. Terwijl Michel zijn teleurstelling blijft uiten dat zijn ontwikkeling niet is gevorderd zoals verwacht (“Een tiener die naar school gaat tot de leeftijd van 14 is beperkt in zijn mogelijkheden”), genieten we van een volledige duister-ervaring met Tom. We blijven hem aanstaren terwijl hij over het balkon rent naar een tuinbeeld, schieten met pijl en boog.

Leave a comment

Your email address will not be published.