Marijke Helwegen Leeftijd
Marijke Helwegen Leeftijd

Marijke Helwegen Leeftijd-Helwegen groeide op in Geleen, te midden van een uitdagende en boeiende omgeving. Op haar tachtigste ontmoette ze Harry Helwegen, met wie ze vijf jaar later kennis zou maken. Als onderdeel van haar loopbaan is Marijke gaan werken bij de Nederlandse Socialistische Beweging (DSM). Haar eerste baan was in telemarketing en haar laatste was in hetzelfde vakgebied.

In 2005 werd ze uitgeroepen tot Societyvrouw van het Jaar en ontving ze de Society Award, die ze aan haar man uitreikte. Helwegen had ook een show op de regionale televisiezender Regio TV Utrecht, die werd uitgezonden van 2005 tot 2007 en werd gehost door Helwegen zelf. Bijgestaan ​​door programmapresentator Keb Kinteh gingen ze in de show Uit in Utrecht op zoek naar de glitter en glamour van het Utrechtse uitgaansleven.

Sinds 2009 werkt zij op de schadeafdeling van een plastisch chirurg. Sindsdien werkt zij als gastspreker en ceremoniemeester voor uiteenlopende bedrijven, organisaties en particulieren.

In 2019 won Helwegen de Loden Leeuw Award voor de “meest irritante” bekende Nederlander in een claimespotje, voor haar claim op een anti-inbraakstrip, die was ingediend tegen de gemeente.

Marijke Helwegen staat op het punt om in de nabije toekomst aan een meer dan boeiende professionele reis te beginnen. Meer dan tien jaar geleden kreeg Marijke brede erkenning als het gezicht van plastische chirurgie; niettemin heeft ze zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de populairste televisiepersoonlijkheden van Nederland.

En dat deze getalenteerde dame meer in huis heeft dan zij qua kennis in Plastische Chirurgie heeft, is haar collega’s niet onopgemerkt gebleven. Marijke geeft een hele reeks lezingen en presentaties door het hele land, en ze lijkt het niet erg te vinden om voor elke taak haar mooie hand in haar zak te steken.

Marijke Helwegen Leeftijd
Marijke Helwegen Leeftijd

Of het nu gaat om een ​​zakelijke-informele toespraak met een vette knipoog of een humoristische tv-commercial, Marijke weet het publiek met zichzelf te verbinden en een blijvende indruk achter te laten op al haar publiek, ongeacht de situatie.

Marijke is momenteel op een hoger niveau van ‘Miss Facelift’ dan aan het begin van de show…

Plastisch Chirurgie in Nederland werd door haar ongeveer tweehonderdveertigste jaar geleden opgericht en ze was zich er terdege van bewust dat ze met haar niet aflatende vastberadenheid een taboe in het land doorbrak.

Sindsdien heeft ze een prominente positie verworven in de mediawereld dankzij haar passie voor strategie, humor en zelfspot.

Marijke was de afgelopen jaren een veelgevraagde gast in verschillende televisieprogramma’s, waaronder Life4You, De TV Kantine, Wie Ben Ik?, De Slimste Mens, Koffietijd en andere kijkcijferkanonnen.

Leave a comment

Your email address will not be published.