Sanne En Erik Van Neygen Leeftijd
Sanne En Erik Van Neygen Leeftijd

Sanne En Erik Van Neygen Leeftijd-veel moois “In 1990 werd de deur dichtgeslagen tussen Erik en Sanne. Het kost een paar acht weken om de Vlaamse Top Tien af ​​te ronden, en het kost hen negen weken om er een te voltooien op de hitlijst van “Tien om te zien ”, dat is een mooi aantal gezien de 75.000 exemplaren die zijn verkocht. In Vlaanderen is er een enorm succes. Toch was het niet helemaal een geval van rozengeur en maneschijn.

Eerder was er wijdverbreide Clouseaumanie geweest, maar tegen de tijd dat we ter plaatse kwamen – misschien in de zomer van 1990 of later – was er nog geen melding gemaakt van Clouseau.

Ongelofelijk en angstaanjagend is een goede combinatie”, kondigde Sanne aan dat ze op zomervakantie zou gaan. “Ik moet denken aan een klein meisje dat tussen de danghekken verscholen zit met haar gezicht verborgen achter haar gezichtje. We hebben nog een paar kinderen uit de buurt opgevangen…”

Erik zag ook het monster schuilen in de monsterhit, maar hij zag ze vaker wel dan niet: “We werden bemoedigd door het succes dat elke artiest had behaald, maar we hadden geen idee wat er was gebeurd. We gaan het verpesten Als gevolg daarvan zijn we verraden. Het is iets waar we allemaal aan denken. Het was lang geleden.”

Sanne is nog geen 17 als ze “Veel te mooi” zingt en Erik is nog geen 39. Erin treedt op in het circuit van Soundmixshows en pre-shows, en ze staat bekend om haar nummer “The Better Song”.

Op een zondagmiddag gaat ze naast hem liggen en begint hij voor haar te zingen. ‘Je hebt een mooie steel,’ zegt hij tegen haar terwijl hij wegloopt. “Heel erg bedankt, Meneer”, reageert het beleefde zij.

Na een tweede ontmoeting – toen Sanne werd aangenomen om als backing vocaliste voor Helmut Lotti aan de slag te gaan – beseffen ze dat ze elkaar gevonden hebben. Sanne overhandigt Erik een cassettebandje met de post.

“Dat heb ik al een hele tijd in mijn hoofd, en de steel laat me niet meer los. Mijn gedachten waren toen “misschien is het een idee om dat lied met haar te zingen” nadat ik het hoorde in het voormalige Joegoslavië, waar Ik bleef “….. “Veel te mooi” is een lied dat snel geboren werd.

De klik is niet alleen op het podium, maar ook op de grond onder het podium. Erik en Sanne worden in een relatie geplaatst. Erik is niet vanzelfsprekend, en dit gaat gepaard met een aanzienlijk schuldgevoel, want hij is getrouwd en heeft twee kinderen, en er is ook de kwestie van Erik’s levensverwachting. Ze proberen hun prille emoties onder woorden te brengen, maar de “boekskes” zijn niet goed genoeg.

Sanne En Erik Van Neygen Leeftijd
Sanne En Erik Van Neygen Leeftijd

“Terwijl ik door Bornem fiets, zie ik billboards met onze tweets en de woorden “de verboden liefde” erop. We hadden geen idee dat ze zoiets zouden doen, maar ze deden het. We hadden geen geheimen , maar het was nog vroeg in het seizoen en Erik had veel te maken met de uitkomst van de wedstrijd.

Met de huidige situatie is hij volledig perplex. Het gevolg was dat er veel grote advertenties voor alle krantenwinkels stonden, wat de prijs opdreef. Op alle foto’s was mijn geslachtsdeel getooid met een sigaret. “Sanne komt weer de kamer binnen. De Vlamingen waren helemaal overdonderd door de romantiek.

Leave a comment

Your email address will not be published.