Ruth Beeckmans Kinderen
Ruth Beeckmans Kinderen

Ruth Beeckmans Kinderen-Ze was student aan het RITCS in Brussel.In het theater waren meer dan een dozijn producties van Hetpaleis, MartHa!tentatief, KOPERGIETERY, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, Luxemburg en BRONKS te zien.

Daarnaast is ze te zien in de producties van het toneelgezelschap Compagnie Barbarie, dat ze samen met acht andere studenten (Sarah Vangeel, Evelien Broekaert, Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals en Lotte Vaes) oprichtte en die zij mede-regisseerde.

Beeckmans heeft een geweldige vriendschap met Sarah Vangeel; de twee zijn vaak samen op televisie te zien en wonnen in 2014 het vierde seizoen van Beste Vrienden.

Ze maakte deel uit van de cast van de sketchshow What’s up with that? Beeckmans verscheen in verschillende rollen op televisie en in films, met name in de film Loft van Erik Van Looy uit 2008 en de film Code 37 uit 2009, waarin hij een ondergeschikte rol speelde.

Het jaar daarop deed ze mee aan De Slimste Mens ter Wereld, waar ze zich voor de finale plaatste door alle vijf de vereiste leveringen te voltooien.

In de jaren 2014, 2015, 2016 en 2018 was hij jurylid voor De Slimste Mens ter Wereld. In 2013 nam ze ook een van de leidende rollen op zich in het Safety First-initiatief bij VTM. In 2014 deden ze mee aan de quiz Scheire en de schepping.

Het VTM-quizprogramma Zijn er nog kroketten? had ze als een van de deelnemers in 2015 en 2016. Sinds 2018 is hij een prominent panellid bij het tv-programma Beste Kijkers. In 2019 speelde ze de rol van “Lise” in de film Trio, evenals de rol van “Sandra Verbeeck” in de televisieserie Studio Tarara.

Ruth Beeckmans Kinderen
Ruth Beeckmans Kinderen

In 2020 verschijnen ze op The Masked Singer, dat als aflevering wordt uitgebreid. In aflevering 6 zijn er veel van. Daarnaast was ze in 2020 te zien als co-host met Koen Wauters in het VTM-televisieprogramma Snackmasters en in de Streamz-serie De Bende, beide geregisseerd door Jan de Lichte .

Cupido ofzo is een nieuwe televisieshow die in 2020 in première gaat. Dit was het geval tijdens het eerste seizoen met Karen Damen. Frances Lefebure regisseert het tweede seizoen, dat in 2021 zal plaatsvinden. In 2021 zal ze als nieuw jurylid te zien zijn in de televisieserie Albatros op Canvas en de realityshow Belgium’s Got Talent.

Leave a comment

Your email address will not be published.