Levi Rigters Afkomst Ouders
Levi Rigters Afkomst Ouders

Levi Rigters Afkomst Ouders | Liv Rigters is een Nederlandse kickbokser die momenteel is aangesloten bij de Glory-organisatie. Hij is een eerdere Enfusion Super Heavyweight-kampioen en winnaar van de Glory 76-competitie in 2020. Volgens Combat Press is hij de #8 gerangschikte zwaargewicht ter wereld vanaf juli 2021.

Rigters maakte zijn profdebuut in 2017 bij Enfusion, toen hij in de eerste ronde tegenover Serkan Ozcaglayan stond. Rigters zegevierde met eenparigheid van stemmen in de strijd. Tijdens WFL: Manhoef vs. Bonjasky stond hij tegenover Redouan Cairo in een ringgevecht. Rigters won het gevecht door middel van een technische knock-out in de eerste ronde. Rigters versloeg Bruno Susano door technische knock-out in de tweede ronde van Enfusion 63.

Tijdens Enfusion 73 nam hij het op tegen Martin Pacas voor het Enfusion Super Heavyweight-kampioenschap, wat zijn vierde professionele gevecht was. Rigters werd unaniem uitgeroepen tot kampioen.

Als onderdeel van Enfusion 86 behaalde Rigters niet-titeloverwinningen op respectievelijk Mihajlo Kecojevic en Dexter Suisse. De ongeslagen reeks van Rigters staat nu op negen wedstrijden.

Tijdens Enfusion 79 stond Rigters voor het eerst tegenover Nidal Bchiri als zwaargewicht titelverdediging. Hij won de strijd met eenparigheid van stemmen.

Levi Rigters nam vervolgens deel aan de 2019 Abu Dhabi World Grand Prix, die in maart plaatsvond. Giannis Soforidis werd in de halve finale door hem verslagen en Martin Pacas werd in de finale door hem verslagen.

Levi Rigters Afkomst Ouders

Rigters zou zijn Glory-debuut maken op Glory 76, dat in augustus plaatsvond. Hij was gepland om deel te nemen aan een viermans zwaargewicht competitie, waar hij het in de halve finale zou opnemen tegen de #5 gerangschikte zwaargewicht in de wereld, Antonio Plazibat. De toernooicombinaties werden later gewijzigd als gevolg van de terugtrekking van Arkadiusz Wrzose uit de competitie. De wedstrijd van Righters tegen Jahfarr Wilnis is verplaatst.

Een andere verandering vond plaats in de opstelling van zijn tegenstander, waarbij Wilnis werd vervangen door Massinissa Hamaili.

Het evenement werd voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege het feit dat de vechter van het hoofdevenement, Badr Hari, COVID-19 heeft opgelopen, evenals een gedeeltelijke afsluiting die is opgelegd door de Nederlandse regering.

Volgens de organisatoren is het evenement verplaatst naar 19 december. Vier dagen voor het evenement zou Hamaili worden vervangen door Marciano Bhagwandass, die het van hem zou overnemen. Toen Rigters uit het evenement werd geëlimineerd, deed hij dat met een body shot in de tweede ronde van de halve finale en met een body kick in de eerste ronde van de laatste wedstrijd, Marciano Bhagwandass verslaand. Rigters versloeg ook Nordine Mahieddine in de halve finale, en hij won het toernooi.

Rigters nam deel aan een viermans zwaargewicht competitie op Glory 77, waar hij verloor van Tarik Khbabez in de halve finale nadat hij was opgeroepen als vervanger voor Antonio Plazibat vanwege een blessure. Ondanks het feit dat hij het gevecht als favoriet inging, zou Rigters het gevecht met een unanieme beslissing verliezen.

Rigters was gepland om Glory-zwaargewicht Tomas Mozny te ontmoeten, die de nummer 10 van de wereld was, op Glory 78: Arnhem. Hij won het gevecht met een technische knock-out in de derde ronde en stopte zijn tegenstander met lage trappen in het proces.

Levi Rigters Afkomst Ouders
Levi Rigters Afkomst Ouders

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *