Kinderen Johnny De Mol
Kinderen Johnny De Mol

Kinderen Johnny De Mol | De bekende televisiepersoonlijkheid toont zelden iets uit zijn persoonlijke leven. Hij plaatste wel foto’s van de geboorten van zijn twee jongens op Instagram, maar daarna zweeg hij en plaatste hij alleen af ​​en toe privéfoto’s op zijn eigen account. Tot nu toe, dat is het!

Johnny wordt op de foto getoond terwijl hij de huidige stand van zaken met betrekking tot het coronavirus overweegt. ‘Beste allemaal, wat leven we in een vreemde en zelfs surrealistische periode. Allereerst wil ik iedereen bedanken die betrokken is bij de zorg, het vervoer en de supermarkten. Je inspanningen zullen ongetwijfeld worden opgemerkt, dus bedankt!!

We brengen een groot deel van onze tijd binnenshuis door met ons gezin, net als de meerderheid van de bevolking. Mijn voornaamste zorgen waren voor mijn directe familie, waaronder mijn vrouw, mijn kinderen en mijn ouders. ‘Maar zelfs de meest behoeftige mensen in Nederland zijn niet immuun voor mijn benarde situatie.’

Johnny en zijn vrouw Anouk zijn de ouders van twee kinderen, Johnny Jr. en Fender, die bij hen zijn geboren. Wat een leuke familie heb je!

Hij is de zoon van John de Mol jr. en Willeke Alberti. Hij is geboren in Nederland. Als kind realiseerde De Mol zijn passie voor het artistieke vak. Op zesjarige leeftijd begon hij met drummen en piano spelen, en op elfjarige leeftijd ontdekte hij de gitaar, waarmee hij zijn allereerste rockband, Plain habit, vormde toen hij dertien jaar oud was. Linda de Mol, zijn tante en bekend in de televisiewereld, is zijn meter.

Kinderen Johnny De Mol

Na het behalen van zijn havodiploma heeft De Mol ongeveer drie jaar achter de schermen gewerkt aan een breed scala aan televisieprogramma’s, waaronder Het gevoel van…, de Staatsloterijshow en Goede tijden, slechte tijden. Hij klom uiteindelijk op tot de functie van opnameregisseur in deze laatste productie.

Tussendoor nam De Mol deel aan een aantal theaterworkshops en gaf hij in 2000 een optreden voor televisiepubliek. In de televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden speelde hij gedurende de jaren 2000/2001 de rol van Sylvester Koetsier. Daarna was ze te zien in een aantal tv-shows, waaronder Baantjer (RTL 4), Spangen (TROS), All Stars (VARA), Costa! (BNN) en Bon Bini Beach (RTL 4). (Yorin).

Op TMF 2001 presenteerde De Mol ook zijn eigen programma, 100 procent Johnny, dat hij voor het evenement maakte.

De film Oysters van Nam Kee, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kees van Beijnum en geregisseerd door Pollo de Pimentel, verscheen in het voorjaar van 2002 en De Mol verscheen daarin als bijrol. In 2002 was hij ook te zien in de internationale film Emperor’s Wife, waarin hij een ondersteunende rol speelde.

Ook speelde hij als gastacteur in de dramaserie Russen (KRO) en verzorgde hij de stem van de hoofdpersoon in de Disney-animatiefilm Piratenplanet. De film ging in december 2002 in wereldpremière.

De Mol ontving in 2006 de Gouden Ui (slechtste acteur) voor zijn vertolking in Zwartboek. In 2012 speelde hij in de televisieserie Crimi Clowns en in de speelfilm Crimi Clowns: The Movie, die beide gelijktijdig werden uitgebracht.

Kinderen Johnny De Mol
Kinderen Johnny De Mol

Leave a comment

Your email address will not be published.