Kinderen Regi
Kinderen Regi

Kinderen Regi | Regi en Elke zijn onvermurwbaar over het feit dat hun kinderen hun belangrijkste bezit zijn. Ellie Martha (7 jaar) en Renée (4 jaar) zijn de twee dochters van het paar (4). Om een ​​goede verwerking mogelijk te maken, zullen wij ons onthouden van verdere uitspraken. “Bedankt dat je rekening houdt met onze privacy”, vervolgde hij. Daarnaast plaatste Elke dezelfde opmerking op haar Instagram-account.

Regi Penxten is een Belgische DJ en producer onder de artiestennaam Reginald Paul Stefan (Regi). Penxten is een producer die met verschillende artiesten heeft gewerkt, waaronder de Belgische dansgroepen Milk Inc. en Sylver.

Zijn wekelijkse dj-sets in MNM Dance Regi in de mix, en later MNM Party Regi in de mix, werden vanaf de oprichting in 2009 uitgezonden op de Vlaamse radiozender MNM. In 2021 zal hij Radio Regi hosten op Qmusic, waar hij zich bij aansluit. in 2022.

Zijn debuut solo-album, REGIStrated, bevatte het nummer No Music, dat hij zelf schreef en uitvoerde.

Het jaar daarop trad hij toe tot het team van de nieuw opgerichte muziekuitgever Tous Ensemble Publishing, een samenwerking tussen de Belgische platenmaatschappij CNR Records en het Nederlandse Cloud 9 Work en bedoeld om de belangen te behartigen van muzikanten die zelf schrijver zijn. muziek.

Kinderen Regi: Ellie Martha Penxten

Na negen jaar huwelijk hebben ze besloten uit elkaar te gaan. Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) zijn allebei veertigers. Dat maakt de Limburgse dj zelf bekend via zijn Instagram-account.

Eenentwintig jaar geleden waren onze blikken aanvankelijk op elkaar gericht, herinnert hij zich in zijn memoires. De beslissing om uit elkaar te gaan is genomen na negen jaar huwelijk tussen Elke en mij. We hebben leuke herinneringen aan onze jaren samen.

Er is geen berouw en er is geen jaloezie. Wij zijn en blijven vrienden. Als ouders van onze twee lieve kinderen blijven we de meest essentiële plicht in ons leven vervullen: die van mama en papa. Hierdoor zul je ons ook in de toekomst samen blijven zien op openbare plekken zoals restaurants of pretparken.”

De breuk tussen het paar gebeurt onverwacht, en het paar is er kapot van. Regi beschreef zijn huwelijk met Elke als “de gelukkigste dag van zijn leven” in een recent interview met Story magazine. Destijds werd de hele bruiloft live op televisie uitgezonden. “Dat gebeurde in 2012.” Alles bleek in orde te zijn. Een prachtige ceremonie in de kerk, gevolgd door een prachtige receptie in de avond. Het laatste zegel op een prachtige verbinding.

Wat maakt het zo bestand tegen het verstrijken van de tijd? Dat we het vermogen hebben om altijd en overal volledig onszelf te zijn. Dus wat als we op vakantie zijn en we krijgen ruzie? Dat is goed met ons. Andere stellen kunnen hun schijn ophouden totdat ze naar huis gaan, waarna de dingen in hun gezicht ontploffen. Daarnaast hebben Elke en ik een goede verstandhouding met elkaar. Er is bijvoorbeeld nooit een moment van stilte tussen ons als we in een restaurant zijn.”

Kinderen Regi
Kinderen Regi

Leave a comment

Your email address will not be published.