Claes Malmberg Sjukdom
Claes Malmberg Sjukdom

Claes Malmberg Sjukdom | Claudio Malmberg is een van de deelnemers aan het “Let’s dance”-evenement van dit jaar. Hij is een Zweedse acteur. Tijdens de live-uitzendingen op vrijdag krijgt Malmberg aanmoediging van zijn kinderen die in het publiek zitten. De vriendin heeft echter niet naar de locatie kunnen reizen omdat ze aan de andere kant van de wereld zit.

Hij beweert dat ze aan een ernstige ziekte lijdt. Claes Malmberg (volledige naam Clas-Peder Malmberg; geboren op 8 april 1961 in Göteborg, Zweden) is een Zweedse acteur en stand-upcomedian die in een aantal films en tv-shows is verschenen. Hij heeft aan verschillende projecten samengewerkt met Anders Aldgrd. Hij speelde in een aantal theaterproducties, maar ook in films en televisieprogramma’s.

Malmberg kreeg voor het eerst bekendheid als het personage Ronny Jönsson. Daarna werden hij en zijn vriend Lennie Norman stand-up comedians. Ze waren mede-presentator van het tv-programma Mndagsklubben, dat in Zweden werd uitgezonden.

Parliamentet, S ska det lta, Doobidoo, Sing-A-Long en Pratmakarna behoren tot de films waarin hij is verschenen. Gunnebo House is waar hij optreedt. Hij zal deelnemen aan de wedstrijd Let’s Dance 2018, die wordt uitgezonden op TV4.

Claes Malmberg Sjukdom

Sinds zijn moeder werd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van de ziekte van Parkinson, is acteur Claes Malmberg actief geworden in de zorg voor mensen met dementie. Hij spreekt nu over zijn inspanningen om de aandacht te vestigen op de problemen die er zijn in de Zweedse gezondheidszorg, evenals op de moeilijke periode die hij doormaakte toen zijn moeder ziek was.

Claes Malmberg, de acteur, is onlangs gekozen in de raad van bestuur van Alzheimer Sweden, een nationale patiënten- en familieorganisatie die mensen met ernstige cognitieve hersenaandoeningen en hun families ondersteunt.

In Kvällsposten vertelt hij over zijn toewijding aan de groep en over het non-profitwerk dat hij in zijn vrije tijd doet. Hij raakte geïnteresseerd nadat bij zijn moeder de ziekte van Parkinson was vastgesteld en hij was de enige overlevende van de lange en zware strijd van zijn moeder tegen de ziekte, die eindigde in 2012.

Het is de ziekte die zich het snelst verspreidt onder de algemene bevolking. Er is echter een gebrek aan informatie en een laag niveau van respect onder artsen. Patiënten zijn voorzichtig, verward en soms in verlegenheid gebracht. Claes Malmberg voegt in een interview met de krant toe dat ze eenvoudig te bereiken zijn in een tijd waarin alles in kronen en oren wordt gemeten.

Tijdens de laatste dagen van zijn moeder op aarde kreeg hij geweldige hulp van leden van de Alzheimer’s Association of America. Hij praat erover alsof alle neurologische problemen met elkaar verbonden zijn, en hij zegt dat hij rond die tijd begreep dat hij wilde helpen en ook beschikbaar wilde zijn.

Claes Malmberg Sjukdom
Claes Malmberg Sjukdom

Leave a comment

Your email address will not be published.